Agenda schutterij mei 2017

Activiteiten in mei

Do 4 mei
Start to drum

Zat 6 mei – 19u00
Schieten op zaterdagavond

Do 11 mei
Start to drum

Zat 13 mei – 19u00
Schieten op zaterdagavond

Di 16 mei – 20u00
Vergadering schutterslokaal

Do 18 mei
Start to drum

Zat 20 mei
Babyborrel Ethan 15u-18u, aansluitend om 19u schieten op zaterdag

Do 25 mei (Hemelvaartsdag)
Start to drum

Zat 27 mei om 19u
Schieten op zaterdag

Mei bij de schutterij

De hele maand mei zijn nieuwkomers welkom voor Start to Drum. Dit is het jaarlijkse initiatief van de schutterij ter promotie van de drumband. Op de eerste les mochten we al verschillende nieuwe gezichten verwelkomen.

Hier kun je het volledige programma van start to drum vinden. We gaan nog door tot 1 juni, dus wie de eerste les gemist heeft kan zich nog steeds aanmelden.

Goed nieuws voor alle schietfanaten en toogplakkers die ervan houden de frisse lenteavond te eindigen rond de vuurkorf: het schieten op zaterdagavond start weer vanaf zaterdag 6 mei.
Vanaf 6 mei zijn we weer vertrokken voor de wekelijkse schietoefeningen op zaterdag, telkens vanaf 19u.

Het eerste schuttersfeest vindt plaats op 4 juni in Beek. Na de drukke maand april met Koningschieten en het weekendje Voeren, bereiden we ons in mei dus rustig voor op het komende schuttersseizoen.

In mei staat er ook nog een vergadering gepland met de bestuursleden. De vergadering krijgt voor een jaar versterking van Koning Luc, want de nieuwe koning mag mee aan tafel schuiven om frisse idee├źn te leveren voor de schutterij. Deze vergadering zal vooral in het teken staan van de organisatie van het 60 jaar schutterij feest op 30 september.

Het vaste bestuur van de schutterij bestaat uit Bjorn (voorzitter), Koen (penningmeester), Kris (secretaris), Mario, Ivo, Maria, Brandon, Herman, Anja (cultuurraad) en Eduard.

Om Luc alvast een beeld te geven van onze vergaderingen, sluiten we dit artikel af met leuke zomerse foto van een bestuursvergadering in 2015:


Veel plezier gewenst allemaal bij de schutterij in mei.

Scroll to top