Herman breekt record en schudt top 3 door elkaar

De drie weken pauze had onze schutters blijkbaar geen goed gedaan. Zo werd er meer gemist dan in december. Keizer Herman en Kurt slaagden er wel in om het hoofd koel te houden en te profiteren van de missers van de andere schutters.

Dat keizer Herman niet verlegen is om een stunt bewees hij al vaak eerder. Afgelopen donderdag slaagde hij er in de wintercompetitie in om maar liefst 19 punten te scoren. Hierdoor stijgt hij van de derde naar de tweede plaats in de rangschikking van onze spannend wedstrijd. Kurt slaagde erin om met 15 punten de top van de competitie over te nemen. Peter Casters, die al weken de competitie leidde staat nu op de derde plaats.

Beste vrouw – met een mooie vijfde plaats -in het klassement blijft nog steeds Marleen. Ook beste schutter Kris geeft zijn vierde plaats deze week niet af.

Voor een volledig klassement klik op de volgende link.

> scores wintercompetitie week 12 van 20

> hoe werkt de wintercompetitie met de windbuks?

2 Comments

 1. Kris
  10/01/2010

  De huidige top 3 zou een feest geven met het prijzengeld, heb ik horen waaien :-)

  Beantwoorden
 2. Marleen
  10/03/2010

  Beste kris heb je graag en gun je de derde plaats van harte ik zal wel naar tweede gaan donderdag ok hahahah Wat een spannende twee weken nog hé super leuk de schutterij van as groetjes marleen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top