Ho-hoo-hooo, Herman was onze Kerstman tijdens Kerst-schieten

Kreten van hilariteit: zo valt het Kerst-schieten met kerstman Herman het best te omschrijven. Herman in kerstmanpak en gratis jenevers / Glühwein waren voldoende om de gasten in de stemming te brengen.

De kerst-schietwedstrijd werd gewonnen door Brandon en Steffi. Zij slaagden erin om hun “kalkoen” te vullen met de meeste kerstballen in de schietkast. De kerstman beloonde de winnaars met 8 flesjes naar keuze uit de frigo.

Kerstman Herman overhandigde iedereen ook de kerstkaart van de schutterij, samen met een chocolade letter. Bekijk alle foto’s door te klikken op “lees meer”!

Klik hier om de foto’s op ware grootte te bekijken

Kerst-schieten
De volledige schietkast werd vol gehangen met kerstballen, bevestigd aan een rood lint. Onder deze kerstballen stonden de bakjes van de teams opgesteld. Op elk bakje kleefde een kalkoen … dat zoveel mogelijk gevuld moest worden met kerstballen.

De kerstballen dienden afgeschoten te worden door te schieten op een rood lint. Met veel geluk viel de kerstbal dan in jouw kalkoen. Veel kerstballen kwamen in de kalkoen van een ander terecht, die dan meetelden voor het andere team. Deze onvoorspelbaarheid maakte de wedstrijd weer een tikkeltje spannender.

Brandon en Steffi wisten de meeste kerstballen in hun kalkoen te verzamelen. Ivan en Peter Rogiers eindigden op de tweede plaats. Magda en André werden derde.

Extra: bekijk ook het filmpje van kerstman Herman op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top