Quiz-schieten: de inschrijvingen zijn open

Op zaterdag 13 maart vanaf 20u is er het eerste quiz-schieten in het schutterslokaal. Kom kwissen en schieten met een ploeg van max. vier personen en sla een van de prijzen aan de haal.

Iedereen kan zich inschrijven (ook niet-leden) voor 12 euro per ploeg. Mis deze hilarische en spannende (schiet)wedstrijd niet en schrijf je NU in, want … vol = vol!

Tafelindeling vanaf 20u

Heb je je ingeschreven? Dan kom je zaterdagavond gewoon naar het schutterslokaal (Kantonnale Baan z/n). Het schutterslokaal gaat open om 20u, met de tafelindeling / betaling / doorgeven van ploegnamen. De quiz -met algemene kennisvragen- start omstreeks 20u30

Deel 1: algemene kennisvragen

Het eerste deel van de avond bestaat uit een klassieke quiz met algemene kennisvragen. De vragen gaan dus niet over de schutterij.

Pauze

Tijdens de pauze zijn er hapjes en drankjes. Iedereen kan ook vrij schieten met de windbuks, onder de professionele begeleiding van onze schutters.

Wat is een windbuks?
Je schiet met een windbuks op kleine houten blokjes: dit is een niet-vergunningsplichtig luchtdruk-wapen. Onze schutters schieten elke donderdagavond vanaf 20u30 met de windbuks in het schutterslokaal. Klik hier om enkele foto’s van het schieten met de windbuks te bekijken.

Deel 2: schieten voor extra quiz-vragen

In het tweede deel van de kwis, schiet per ploeg 1 persoon met de windbuks.
Wie juist schiet, krijgt een extra vraag (en kan zo een extra punt verdienen)

Prijsuitreiking

De winnende ploeg wint een geldprijs en een extra prijs.

Inschrijvingen

Een ploeg bestaat uit 3 of 4 personen.
Per ploeg betaal je 12 euro inschrijvingsgeld.
Inschrijving: info@schutterij-as.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top