Online kookworkshop: kersthapjes bereiden voor onze oudste leden (VOLZET)

Nu de activiteiten van de schutterij nog steeds geannuleerd zijn, willen we graag voor jullie een online activiteit organiseren op vrijdag 18 december van 19u30-21u00. De bedoeling is dat we online samen gaan koken.

We zullen een feestelijke soep en worstenbroodjes bereiden.

Je kunt de kooksessie live meevolgen (je vindt de info onderaan).

Kook vanuit je keuken live mee met onze thuiskok Björn

Dit is een online kookworkshop die je gewoon van thuis uit meevolgt op je laptop/tablet/smartphone. Via een link naar Zoom kan je deelnemen aan de workshop en meekoken vanuit je eigen keuken.

Bjorn begeleidt je stap per stap om een smakelijke soep en worstenbroodjes te maken. Een deel van de soep hou je zelf … met het andere deel houden we een soepbedeling tijdens de Warmste Week.

De lockdown is extra eenzaam voor onze oudste leden & daarom willen we hen verrassen met een lekkere warme kom soep.

De soep rondbrengen moet je niet zelf doen; enkele vrijwilligers zullen dit corona-proof verdelen bij de oudste leden (80+).

Praktisch:

● Wanneer? Vrijdag 18 december van 19u30u tot 21u00.
● Deelname: gratis, maar inschrijven op voorhand is nodig. Je stuurt hiervoor een berichtje naar Björn voor 11 december. Zo kunnen we de recepten nog aanpassen aan het aantal deelnemers. Intussen is het maximum aantal deelnemers bereikt en is de workshop volzet.
● Wat voorzien: wie zich inschrijft, krijgt tijdig de lijst met ingrediënten & de recepten. Haal deze tijdig in huis: je moet zelf gaan shoppen. Bedoeling is dat je een deel van de soep voor jezelf houdt, een ander deel wordt uitgedeeld. De worstenbroodjes zijn volledig voor jezelf.

Wat heb je nodig?

● Een laptop, tablet of GSM met een internetverbinding. Voor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen.
● Een microfoon en/of webcam: we moedigen aan om elkaar te zien en te horen tijdens het koken, maar dat is geen verplichting. Als je geen webcam of microfoon hebt, kan je ook vragen stellen via de chat.
● Even tijd om de ingrediënten te shoppen en het nodige keukengerei klaar te zetten. De deelnemers krijgen het boodschappenlijstje opgestuurd.

Heb je nog vragen of twijfel je om mee te doen? Laat het ons zeker weten!

Kijk live mee, ook als je niet kookt

Wil je zelf niet koken, maar wel meevolgen? Dat kan natuurlijk ook. Je vindt de Zoom-link vrijdag 11 december in de Whatsapp-groep van de schutterij of je kan hiervoor een bericht sturen naar Bjorn.

Scroll to top