Oproep: stuur gratis fotokaartjes naar elkaar & onze oudere leden

bpost maakt het voor iedereen mogelijk om 10 gratis foto-kaartjes te versturen.

Download de gratis Mobile Postcard-app (voor Apple of voor Android), kies een foto en een boodschap, vul de adresgegevens van je geliefde in en Bpost bezorgt de kaart in de brievenbus.

De prijs van een kaartje is normaal 2,80 euro.

Gebruik je de code LOVEYOU dan wordt de kaart gratis verstuurd door bpost. Je kunt op deze manier 10 gratis kaarten versturen.

Je kunt de app gebruiken om kaartjes te sturen naar je geliefden of naar een van de leden van de schutterij. Vergeet zeker ook niet een kaartje te sturen naar onze zeventigers, tachtigers en negentiger bij de schutterij.

Na de lange winter snakten ze ernaar om elkaar weer te ontmoeten bij de schutterij. Het coronavirus schudde de activiteitenkalender echter grondig door elkaar. Met een kaartje kunnen we hen op een positieve én veilige manier verrassen in deze Corona-tijd.

Bedankt bpost en natuurlijk ook aan onze eigen postbode Herman om in te staan voor de verdeling van brieven en pakjes in deze moeilijke tijd.

Korte instructie
1. Klik op “Stuur een fotokaart”
2. Kies je foto voor de voorzijde & ga dan verder naar de achterzijde (tekstje + adres)
3. Klik op “versturen”
4. Als je de eerste keer verstuurt, moet je een gratis account maken. Klik op “zich inschrijven”. Je hoeft géén credits te kopen.
5. Je kaart wordt nu opgeladen. Bij promocode vul je LOVEYOU in. Daarna kan je de kaart gratis versturen.


Adresgegevens nodig?

Heb je iemands postadres nodig, dan kun je hiervoor terecht bij Bjorn of Kris.

Scroll to top