Ivo Janssen

Overlijden Ivo Janssen

Met grote verslagenheid vernamen we het overlijden van onze gewaardeerde schuttersvriend Ivo Janssen. Ivo overleed plotseling thuis op 64-jarige leeftijd.

Via de liefde van zoon Jeroen werd Ivo in 2008 lid van onze vereniging. In zijn schutterscarrière lukte het hem om twee keer achter elkaar de koningstitel te behalen. Dat gebeurde in 2012 en 2013. Vol trots nodige hij twee jaar op rij alle schuttersvrienden uit voor een gezellige barbecue op de rally, zijn tweede thuis. Een traktatie waar vele schutters nog vaak over spreken. Zijn ultieme droom, keizer van de schutterij worden, lukte hem jammer genoeg net niet.

Dat hij een krak was in het schieten met de buks bewees hij door twee jaar achter clubkampioen te worden van de vereniging, in 2013 en 2014. In al die jaren werd hij zo geëngageerd dat hij ook deel ging uitmaken van het dagelijkse bestuur.

We kennen Ivo als een goedgemutst lid die altijd klaarstond voor onze vereniging. Onder het motto “des toch twie kier niks,” beleefden we vele leuke avonden met Ivo aan de toog van onze kantine en tijdens vele feestjes. Je moest Ivo maar een telefoontje doen en hij stond paraat voor de schutterij en voor al zijn schuttersvrienden.

Nu blijft er onverwacht een plaatsje leeg aan de toog van de schutterij en onder de schuttersbuks. Onze schuttersvrienden worden er stil van … We zullen Ivo heel erg missen maar zeker niet vergeten. Bij een pintje op de schutterij zullen we nog vaak terugdenken aan die leuke tijden met onze schuttersvriend en levensgenieter Ivo die steeds zorgde voor de nodige animo en voor vele plezante verhalen.

We wensen Martha, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij dit plotse verlies.

Het afscheid waartoe u vriendelijk bent uitgenodigd zal plaatsvinden op zaterdag 13 augustus 2022 om 10.30 uur in de aula van uitvaartcentrum Papillon Rijksweg 558 te Maasmechelen. U kan een laatste groet brengen aan Ivo op vrijdag 12 augustus 2022 van 19 tot 20 uur in Uitvaartcentrum Papillon op voornoemd adres. Rouwadres: Fam. Janssen Ivo p/a Rijksweg 558 a bus 2 3630 Maasmechelen

Online condoleren via uitvaartcentrum Papillon

Scroll to top