Overlijden Jef Bijnens

Onze schutterij vernam het plotse overlijden van hun goede schuttersvriend Jef Bijnens (83). Jef was bijna 40 jaar onafgebroken lid van onze schutterij en stond steeds paraat voor zijn vereniging.

Condoleren kan via Inmemoriam.be


Begin jaren 80 sloot hij zich samen met zijn vrouw Mia aan bij de schutterij. Hij was een man die trots was op onze schutterij en die het bestuur steeds bijstond met raad en daad. Maar nog trotser was hij op zijn schutterskeizerin Mia, die voor hem zijn alles was.

Jef was een levensgenieter die in al die jaren bijna geen enkele activiteit van de schutterij miste. Bij een lekker glaasje wijn kon hij vertellen over hoe tevreden hij toch wel was met de vernieuwde werking van de schutterij en hoe hij daarvan kon genieten.

In zijn schutterscarrière lukte het hem twee keer om de koningsvogel naar beneden te halen, in 1986 en 2002. Met Mia aan zijn zijde straalde hij op elk optreden in binnen-en buitenland.

We zullen Jef herinneren als een harde werker voor onze vereniging met het hart op de juiste plaats. Bij een goed glaasje rode wijn zullen we nog vaak mooie herinneringen ophalen aan “Jefke Bienes” van Tante Mia.


We wensen Mia en de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top