Pitslampentocht & Kerstboomverbranding As

Op zaterdag 14 januari 2017 is er de pitslampentocht & kerstboomverbranding bij de schutterij van As. Iedereen is welkom op dit gratis evenement.

PROGRAMMA
19u: vertrek pitslampentocht op de schuttersweide
20u15: kerstboomverbranding met vuurshow “De Schoverik”
Doorlopend: live-muziek & eet- en drankstandjes

Deze activiteit start met een pitslampentocht in het Heiderbos. Dit is een avontuurlijke groepswandeling in het donker van ongeveer 3 kwartier. Na afloop krijgt iedere wandelaar 1 gratis drankje.

kerstboomverbranding-2014-104

Na de wandeling, kan je je warmen aan de brandende kerstbomen op de schuttersweide.

vuurspuwen-palm-400x300

an-400x300

Op de schuttersweide staat ook de vuuract “De Schoverik” gepland. De Schoverik is op zoek naar mysterieuze vlammetjes. Kleine, grote, snelle, spectaculaire, … en nog veel meer vlammetjes. Spektakel gegarandeerd met deze vuuract voor groot en klein. Muziek, bellenblaas en een echte vlammenwerper passeren allemaal de revue.

Depannage zal de live-muziek verzorgen, zij vervangen last-minute het geplande optreden dat helaas werd afgezegd wegens ziekte.

Vanaf begin december is de kogelvanger ook versierd met duizenden lampjes & een prachtige ster bovenop de top. Met zestien meter is dit grootste kerstboom van As. Je kan de verlichte kogelvanger nog tot de Kerstboomverbranding komen bewonderen.

Kom zeker kijken: meld je aan op Facebook

Scroll to top