Start to drum 2016 met eco-percussie

Leer in 5 lessen spelen in een drumband, samen met andere nieuwkomers.

De eerste les start met een opzwepende les “Eco-percussie”. In een startsessie maken we muziek op afval. We gebruiken hiervoor gebruikte olievatten, conservenblikken, …

De vaste drumband van de schutterij repeteert elke donderdagavond; dit is het instapmoment voor geïnteresseerden. Start to drum gaat door in het schutterslokaal.

Start to drum 2016
do 17 maart om 19u: intro-sessie met eco-percussie
do 24 maart: sessie 1
do 31 maart: sessie 2
do 7 april: sessie 3
do 14 april: sessie 4
do 21 april: sessie 5

Net als in 2015, kunnen nieuwkomers op een leuke manier kennismaken met de drumband van de schutterij.

Je betaalt geen inschrijvingsgeld en krijgt de nodige instrumenten ter beschikking. Je hebt geen ervaring met instrumenten of kennis van notenleer nodig.

Onze instructeur leert je samen met andere nieuwkomers stap voor stap de voornaamste muzieknoten. En dit vijf weken lang.

Na deze startsessies zal je erin slagen om verschillende muziekstukken te spelen: van een stevige mars tot het exotische “Afro Latino”.

Start to drum is een opzwepende activiteit, voor alle leeftijden. Mis slaan is toegestaan, maar opgelet: je kan wel een muzikale hobby overhouden aan Start to drum.

Wil je komen meedoen? Stuur dan een mail naar info@schutterijas.be zodat we voldoende instrumenten kunnen voorzien voor jou en andere deelnemers.

Scroll to top