We hebben ze!

Onze zes schutters voor de schietwedstrijd op het OLS zijn bekend. 5 mannen en één dame zullen proberen om voor onze schutterij zo ver mogelijk te geraken tijdens de schietwedstrijd op het OLS in Grubbenvorst. We laten u graag kennismaken met onze zes schutters.

1. Koning Robbie bijt zondag de spits af. Hij was al verschillende keren eerste man in onze OLS-ploeg. Robbie schoot dit jaar een erekruis in Ellikom.

2. Peter Casters is een nieuweling in onze schietploeg. Sinds enkele jaren lid van onze schutterij en dit jaar tweede tijdens de wedstrijd beste schutter buks en beste schutter windbuks. Hopelijk wordt zondag voor hem een ervaring om niet te vergeten.

3. Marketentster Anja zal als enige vrouw in de ploeg bewijzen dat ook vrouwen goede schutters zijn. Anja behaalde dit jaar  al één erekruis en is er volledig klaar voor.

4. Eduard Conings (hoe kan het ook anders met zo een achternaam) is de vierde schutter. Eduard is al 53 jaar bij de schutterij en is zondag dan ook niet aan zijn proefstuk toe. Dit jaar werd hij nog beste schutter met de buks. Eduard schoot dit jaar al twee van de drie erekruizen. Een ervaren rot in het vak.

5. Voorlaatste schutter is Kris Dries. Voor Kris is het zijn tweede deelname als schutter in de OLS-ploeg. De 36 punten pakken zou al mooi zijn volgens Kris en alles wat daarbij komt is mooi meegenomen.

6. Marc Krops heeft een vaste hand en een stel goede ogen. Meer moet dat niet zijn om als laatste schutter te schieten in onze OLS-ploeg. Marc is al jarenlang achteropsjöt in het OLS-team en kan de stress normaal de baas.

We wensen ons zestal alvast heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top