Agenda schutterij maart 2017

Activiteiten in maart

Za 4 maart – 21u00
Ronde van As

Zon 5 maart – 12u00
Carnavalstoet As

Za 11 maart – 17u00
Souper

Don 16 maart – 19u00
Start to drum met workshop

Za 18 maart – 9u00
Opruimactie straat.net

Za 25 maart – 14u00
Fotoshoot schutterij

Carnaval As

Het carnavalsweekend in As staat weer voor de deur. Op zaterdag 4 maart is er weer de jaarlijkse ronde van As. We spreken af in de tent van het kerkplein om 21u00.

Op zondag 5 maart trekt de stoet door de straten van As. We spreken af aan het lokaal om 12u00. We eten samen in het lokaal, maken ons klaar en vertrekken dan samen naar het vertrekpunt van de stoet.

Souper

Op zaterdag 11 maart houden we onze jaarlijkse souper. We verwachten iedereen om 17u00 in het lokaal voor een feestelijke avond.
Ben je nog niet ingeschreven, dan kan dat nog tem woensdag 1 maart bij Björn. Daarna moeten we het aantal deelnemers doorgeven aan Traiteur Aendekerk uit Opglabbeek.

Start to drum

Onze sessies start to drum beginnen op donderdag 16 maart met een workshop. We starten om 19u00. Iedereen is welkom! De 5 donderdagen erna oefenen we voor een optreden tijdens ons koningschieten.

Opruimactie straat.net – zaterdag 18 maart

Ook dit jaar nemen we deel aan de opruimactie straat.net om een extra centje te verdienen. We ruimen de Asserse straten op en krijgen per opgeruimde kilometer 25 euro. Hopelijk kunnen we rekenen op een talrijke opkomst.

We spreken af aan het lokaal om 9u00 om het materiaal te verdelen. Daarna vertrekken we in groepjes van 2 personen. Afsluiten doen we met een drankje bij de schutterij.

Fotoshoot schutterij

Op zaterdag 25 maart organiseren we een fotoshoot bij de schutterij om 14u00. Bedoeling is dat we een groepsfoto met alle leden. We verwachten iedereen met uniform en instrument. Deze foto’s zullen ook gebruikt worden voor ons 60-jarig jubileum.

Is er iets van je uniform aan vervanging toe, laat dit dan weten aan Magda of Marina, dan kunnen we dat tegen dan in orde maken.

Scroll to top