Wie wint volgens jou het Limburgs Dames Schuttersfeest?

Op zondag 20 september is er het Limburgs Dames Schuttersfeest in Stokkem. Het LDS bestaat uit een optocht van een 40-tal Belgische en Nederlandse schutterijen. Om het LDS te organiseren, moet je de schietwedstrijd winnen. En aan die schietwedstrijd mogen uitsluitend dames deelnemen …

In 2008 werd het LDS gewonnen door de schutterij St.-Elisabeth Stokkem. Deze schutterij richt daarom op zondag 20 september het Limburgs Dames Schuttersfeest in. Stokkem is alvast niet aan haar proefstuk toe: in 2006 hadden zij ook al de beste vrouwelijke schutters.

Onze eigen dames zullen helaas niet deelnemen wegens een optreden in Frankrijk. Toch ontbreekt het niet aan de nodige “link love” van onze kant: voor alle info over het LDS … surfen naar www.lds2009.be

De durvers mogen zich ook aan een gokje wagen en de mogelijke winnaar voorspellen, als reactie bij dit artikel. Verhuist het LDS in 2010 opnieuw naar Nederland? Of moeten we de winnaar dichter bij huis zoeken? De volledige lijst met deelnemers vind je hier.

3 Comments

 1. Kris
  15/09/2009

  Niel-bij-As werd getipt als LDS-winnaar door de bondsvoorzitter op het bondskoningschieten …

  Beantwoorden
 2. Anja
  16/09/2009

  Wie weet he, wie gaat winnen…

  Beantwoorden
 3. Sonja
  17/09/2009

  AS, want volgens die lijst doen jullie gewoon mee… Als jullie dan toch echt wel naar Frankrijk gaan, dan zal wellicht 1 van de vele damesploegen van Maasniel het LDS winnen.

  Groetjes
  en veel plezier komend weekend!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top